Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

3 στους 50

-Μέσε μαλάκα Έλληνα ξέρεις τι νούμερο είναι το 3 στους 50 όταν μιλάμε για άτομα που κρατούν όπλα???

Συμφώνα με τον ελεύθερο τύπο (βλέπεις μέσε ότι αναφέρω την πηγή γιατί είμαι υπεύθυνος blogger και γιατί χρειάζεται λίγη διαφήμιση η εφημερίδα της Γιάννας) μετά τα περιστατικά που είχαμε με αστυνομικούς να πυροβολούν και όποιον πάρει ο χάρος ξεκίνησαν τα ψυχομετρικά τεστ και 3 στους 50 αστυνομικούς φαίνεται ότι δεν πρέπει να κουβαλούν όπλα!!!!

3 στους 50 ή αλλιώς 3000 στους 50.000 αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες κάποιος νευράκιας να στην μπουμπουνίσει γιατί τον κοίταξες στα μάτια ή γιατί του ήρθε ο λογαριασμός του κινητού ή γιατί την είδε πρωταγωνιστής σε ταινία είναι πολλές…..

Ειδές μέσε μου που ζεις; στην χωρά όπου κανείς τόσα χρόνια δεν σκέφτηκε το αυτονόητο, να ελέγξει αυτούς που φέρουν όπλα και δεν μιλώ μόνο για τους αστυνομικούς θέλεις να σου θυμίσω ότι υπάρχει κόσμος που δηλώνει κυνηγός έχει καραμπίνα στο σπίτι του, κανένας δεν τον έχει εξετάσει και δεν κωλώνει αν χάσει στην πρέφα ή αν πατήσεις στο χωράφι του να σου «παίξει» μια-δυο!!!!

Καλά για το φαινόμενο της Κρήτης χρειάζεται ψυχίατρος για να μας πει πως τόσα χρόνια οι κυβερνώντες δεν έχουν κάνει τίποτα για να μειώσουν τα όπλα και την οπλοχρησία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου