Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα,......... τίποτα δηλαδή!!!!

Γεια σου βυθισμένε στη μετριότητα Έλληνα…..

Έχουμε καιρό να τα πούμε το ξέρω αλλά βρισκόμουν βυθισμένος στην αναζήτηση της πολίτικης μου ταυτότητας και η αναζήτηση επέτυχε, κατέληξα: θέλω συναίνεση, εκλογές, κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργό Καραμανλή , στην ευρωβουλή τον Σημίτη και ταυτόχρονα στροφή σε πιο αριστερού τύπου πολιτικές επιλογές. Έτσι απλά και ξεκάθαρα…

Όλα αυτά τα σκεπτόμουν όταν έπινα ρετσίνες και έριχνα πέτρες στους μπάτσους έξω απ την τούμπα όντας συγκλονισμένος και ταυτόχρονα ευτυχισμένος που κατάφερε η κυβέρνηση να πουλήσει την Ολυμπιακή μας , την αγαπημένη, χρυσοπληρωμένη και αργοπορημένη αεροπορική εταιρεία όλων των Ελλήνων.

Και εκεί που κατάφερα να αποκτήσω μια συγκροτημένη άποψη για τα πράγματα ήρθε το πακέτο, ο Ομπάμας ,αυτός ο μεγάλος δημοκράτης φιλέλληνας πρόεδρας των «φονιάδες των λαών αμερικανοί», μας έκλασε κανονικά δεν μας επισκέπτεται και πάει στην Τουρκία, γκρεμίζοντας τα όνειρα που χτίζαμε σαν έθνος πως άμα βγει θα μπιπ και δέρνουμε τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και όποιον μας κουνιότανε.

Είπαμε Ομπάμα είναι ο άθρωπας όχι μαλάκα!! στους γείτονες θα πάει που κάνουν και μεγαλύτερη κατανάλωση σαν αγορά και ψωνίζουν αποκλειστικά τα όπλα τους από το Αμέρικα, οχι σαν τον Καραμανλή που κάνει πουτινιές με αγωγούς και λοιπά υδραυλικά ειδή ρωσικής κατασκευής και προέλευσης (βλέπεις εδώ μέσε Έλληνα πως έντεχνα πετώ και το σενάριο της δεξιάς για την εκτός των τοίχων αποσταθεροποίηση).

Τέλος πάντων μωρέ, τι είχες Γιάννη; τι είχα πάντα, τίποτα δηλαδή….

Και για να μην ξεχάσω χθες ήταν η ημέρα τιμής προς την γυναίκα καθυστερημένα λοιπόν να πω ένα μεγάλο χρόνια πολλά στην Σβετλάνα ,την Ούρσουλα και την Άντζελα τρεις από τις χιλιάδες γυναίκες που σέβομαι, τιμώ και θαυμάζω όταν τις βλέπω να χορεύουν ημίγυμνες….



(ρε μέσοι ελπίζω να κατέχετε από ειρωνεία μη τα γράφω τσάμπα…..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου