Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ (και προσοχή μην σκάσεις από το φαί μέσε )

Σύντροφοι & Συντρόφισσες

Συναγωνιστές & Συναγωνίστριες,

Εργάτες & Εργάτριες

Συνέλληνες & Συνέλληνιδες


Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της νεοελληνικής πρωτομαγιάς στο κεφάλαιο και την εργοδοσία.

Η εργοδοσία και το κεφάλαιο αύριο θα μας περιμένουν στις πορείες εκεί έχουν στήσει τις προβοκατόρικες παγίδες τους, εμείς όμως δε τσιμπάμε δεν θα κάνουμε το σφάλμα θα τους ξεγελάσουμε και θα μεταφέρουμε τον πολυδιάστατο αγώνα διαμαρτυρίας μας εναντία στους τραπεζίτες και τους υπευθύνους της κρίσης παντού….

Υποχρέωση μας να διαδώσουμε το αγωνιστικό πνεύμα μας σε όλη την χώρα σε όλες τις παραλίες, τα τουριστικά θέρετρα, τα χωριά μας, τις ταβέρνες( ψαρό και χασαπό ) και τα ξενοδοχεία όλων των αστέρων.

Μπολ με καφεδάκια, σάντουιτς με γαλοπούλα, καναπεδάκια σολομού, σουβλάκια, μπριτζόλες (όχι χοιρινές ένεκα και η γρίπη) , σαλάτες όλων των ειδών, τζατζίκια, κολοκυθάκια, φέτες σαγανάκι, αγωνιστικό μπουγιουρντί, μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά κτλπ.

Αυτά θα είναι τα όπλα του αυριανού αγώνα μας, σύμμαχος μας ο καλός καιρός, το σαββατοκύριακο και για τους ακραίους αγωνιστές του δημόσιου σύμμαχος και η Δευτέρα(ναι ρε ανυπακοή με τετραήμερο).

Ειδικές αγωνιστικές ευχές σε όλους τους συντρόφους που μαζί με τον Μάκη Τσέλιο θα οργανώσουν τις εκδηλώσεις της εργατικής πρωτομαγιάς στην Μύκονο, το μέρος που μέχρι πριν κάποια χρόνια μπορεί να ήταν το κάστρο της χλιδής πλέον όμως έχει μετατραπεί στο χωνευτήρι των κοινωνικοπολιτικών, εργατικών και σεξουαλικών κινημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης…

Πληροφορίες από το εργατικό κέντρο Μυκόνου θέλουν αύριο όλα τα πολυτελή γιότ να σηκώνουν την παντιέρα με τα σφυροδρέπανο και ολόκληρη την ομοφυλοφιλική κοινότητα που θα καταφθάσει να φορά στρινγκ χρώματος ερυθρού ή ερυθρού& μαύρου (αντιεξουσιαστικό…)

Σύντροφοι η επανάσταση θα έρθει από την Μύκονο καθώτι τα κάστρα πέφτουν από μέσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου